Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/get_prefs.php on line 10
Corrado-Database


Made by M4RTiN

Moderating by
Jakemeister
JustinC


eXTReMe Tracker



Corrado 1.8 G60

Manufacture Date: 1991, model 1991: number 001956
Owner: gga d. from Belgium, West Vlaanderen
Colorcode: LP7Z (Light gray metallic was delivered from 1991 till 1991)
Bought on date: april 1990 en geleverd 1 oktober 1990




Information / Adjustments :







Wishlist :
Wie kan mij de originele doppen van de oorspronkelijke BBS velgen bezorgen? Ik heb ze bij de aankoop van de wagen in 1990 laten vervangen door VW logo's, maar ik hield de oorspronkelijke doppen niet bij. Nu vind ik het spijtig dat ik ze niet meer bezit, omdat ik verder de wagen compleet in originele staat behouden heb. Wie kan mij verder helpen.

De instrumentenunit werd door de garage vervangen omdat de kilometerteller het had laten afweten. Zij vervingen de unit echter verkeerdelijk door een 16V unit. Vandaar niet correcte aanduiding van het verbruik. Heb maar na onderzoek kunnen achterhalen wat hiervan de oorzaak was. Ik zou graag een originele instrumentenunit vinden om ook dit item weer in originele staat te krijgen.

!!!!!!!!!!
Wie kan mij aan een de linkse van de middelste luchtroosters in het dashboard helpen? Het bedieningsstangetje die de verschillende verticale lamellen samen bedient heeft het begeven. Dit rooster is niet meer nieuw te krijgen.



Totalscore: 719, average:9.85